Menu

Praktijkovername

Gedurende vele jaren heeft u met de nodige zorg en energie  gebouwd aan uw tandartspraktijk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat een overname niet louter een zakelijke transactie is maar ook gepaard gaat met een verscheidenheid aan emoties. Daarom gaan we bij een overname  niet over één nacht ijs, maar verloopt deze in verschillende fases. Het is voor Dental TRUST fundamenteel dat dit proces binnen  een veilig en vertrouwelijk kader plaatsvindt.

Vandaag runt u een solopraktijk met één of meerdere stoelen, een duopraktijk of een compacte groepspraktijk. U wil graag weten wat de toekomst voor u en uw praktijk in petto heeft en of op lange termijn de zorgverlening voor uw patiënten verzekerd is.

Dental TRUST beschikt over verschillende concepten voor praktijkovername. Van eerder conventionele tot meer geïndividualiseerde oplossingen. Samen met u kijken we naar de verschillende mogelijkheden op zoek naar de meest geschikte toekomst.

Wacht niet langer en contacteer ons om u geheel vrijblijvend te laten informeren. Zelfs indien u twijfelt of uw praktijk in aanmerking komt, willen wij u graag verder toelichten.

Wij komen met plezier bij u langs.